Individuele stemcoaching

Ons stemgeluid heeft een grote impact op hoe we overkomen. Het in optimale conditie houden en trainen van de stem is dus zeer belangrijk.

Wil je te weten komen hoe je zorg draagt voor je stem? Hoe je deze het best kunt opwarmen voor een spreekopdracht? Wil je graag luider leren spreken, zonder stemvermoeid te worden? Wil je meer impact maken met jouw stem? Dan is stemcoaching iets voor jou!

ivan-aleksic-PDRFeeDniCk-unsplash (2)

stemtraining voor leerkrachten

13% van de leerkrachten hebben stemproblemen. Als leerkracht sta je heel wat uren voor de klas. Stemvermoeidheid en heesheid zijn dan ook vaak voorkomende klachten. Je moet gebruik maken van een prestatiestem, want je wil ook de leerlingen op de achterste rij bereiken. Ook op de speelplaats of in de eetzaal/turnzaal is dit een absolute noodzaak. De stem goed leren beheersen, zodat je hem optimaal kan inzetten in de klas, op de speelplaats of in de eetzaal/turnzaal dat is waar de stemtraining op inzet.

Spreken met mondmasker

Spreken met een mondmasker kan vermoeiend zijn, sommige mensen krijgen er een droge keel van of hebben een kriebelend gevoel in de keel. Met de juiste tips & tricks leer ik je op een goeie manier te spreken met een mondmasker.

ani-kolleshi-vu-DaZVeny0-unsplash
adi-goldstein-n2V4ZNflsHM-unsplash (1)

Training in groep

Train je liever je stem samen? Dat kan! Je krijgt persoonlijke feedback en leert ook van de feedback die anderen krijgen. Je kan ook meteen leren spreken voor een groep met live audience en dat in een vertrouwelijke omgeving. Ideaal dus om de technieken uit te testen!